Casa a Arenys de Munt !!
Preu de venda: 415.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Arenys de Munt - centre
Referència: 91059


La porta d'entrada a la casa és de noguera massissa. Disposa d'un rebedor amb un finestral molt ampli que dóna al carrer, dins del mateix hi ha una porta de vidre i fusta connectada a un petit passadís, on a la dreta es troba una habitació per a convidats amb un armari encastat.

Al costat de l'habitació hi ha unes escales que connecten amb la planta superior i al costat de l'escala hi ha un armari encastat utilitzat com a rebost.

El menjador és molt ampli i lluminós d'uns 30 m², connectat a una altra petita sala d'estar amb sortida al jardí.

Dins del menjador hi ha la cuina, d'uns 15 m² amb sortida al jardí.

El jardí és d'uns 100 m², disposa d'un bany complet, té un porxo de pedra i just a sobre una terrassa que s'accedeix per unes escales laterals.

El porxo té una porta amb sortida a un terreny on hi ha arbres fruiters, fins a arribar a la carretera de Sant Celoni, és a dir, la casa té entrada al davant, a l'avinguda Francesc Macià i darrere que té sortida a la carretera de Sant Celoni, on hi ha la possibilitat de construir un garatge.

La planta alta de l'habitatge disposa d'una sala d'uns 60 m², en girar a la dreta ens trobem amb un passadís i en seguir pel pis hi ha 2 habitacions individuals, un WC complet i Just al final del passadís hi ha una habitació gran la qual dóna al jardí.

Cap a dalt de l'escala hi ha unes golfes d'uns 100 m², actualment la teulada fa pendent, però es pot construir i fer una habitació amb terrassa.

És una casa d'origen, no s'han fet millores, encara que la casa és correcta per entrar a viure.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 207 m2
Superfície construïda 369 m2
Superfície jardí 100 m2
Habitacions 4
Banys 3
Calefacció
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: