PRECIOSA CASA EN FOGARS DE LA SELVA
Preu de venda: 250.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Fogars De La Selva
Referència: 95117

Presentem casa de 130 mts sobre parcel·la de 700 mts.
Es distribueix en planta principal, rebedor i ampli saló menjador, al costat de cuina i 3 dormitoris, dos d'ells dobles, un senzill, i un bany complet.
En planta principal tenim dos porxos tipus terrassa, i un ampli garatge.
A través d'escala de caragol accedim a la segona planta en la qual trobem àmplia sala polivalent, o ideal sala de jocs, saló, etc. Un bany complet,un dormitori doble i dues boniques terrasses.
El millor d'aquesta casa, la seva amplitud, el seu bon estat de conservació, portes lacades i de roure, alumini doble cambra, calefacció a gasoil, sòls de gres, per a entrar a viure.
A 5 minuts de la zona comercial de Fogars de la selva i molt ben comunicada a Barcelona i Girona.
Al fet que espera per a visitar-la?
UBICACIÓ I VOLTANTS:
Fogars de la Selva, municipi prop del Montnegre i de Tordera. Lloc de masies disperses i de tradició agrícola on es respira pau en qualsevol racó. Lloc ideal per a un altre estil de vida al costat de la muntanya però prop de la gent del Maresme.
Necessites vendre el teu habitatge?
Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.
L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.
Contacta amb nosaltres o veuen a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR
Característiques
superfície útil 130 m2
Superfície construïda 178 m2
Superfície parcel·la 700 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Gres
Garatge Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: