Casa adossada a la riera principal de Canet de mar!!
Preu de venda: 335.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Canet De Mar - Centro
Referència: 96122

En plena riera principal però en la part alta del poble, us presentem aquesta casa amb 4 habitacions + estudio de 20 m²....

En planta baixa a nivell de carrer tenim un estudi amb finestral al carrer (antigament garatge) d'uns 20 m², que dona accés a un safareig, terrassa de 4 m², 1 lavabo, 1 habitació individual.

En la primera planta tenim un saló ampli amb balcó al carrer, cuina independent a gas natural, 1 bany amb dutxa, i 1 habitació individual.

En la segona planta hi ha 1 habitació doble amb balcó al carrer, 1 habitació doble amb terrassa darrere d'uns 4 m², i 1 bany complet amb banyera.

La casa compta amb sòls de gres, calefacció a gas natural mitjançant radiadors, aire condicionat (1 split en el saló i un altre a l'habitació principal), finestres d'alumini...

UBICACIÓ I VOLTANTS :

Canet de Mar, un poble mediterrani on la cultura, la tradició, la gastronomia i l'extensió de les seves platges combinen amb el patrimoni modernista.

Se situa a 43 quilòmetres de Barcelona, a la comarca del Maresme. Canet de Mar està envoltat de pobles amb tant encant com Sant Pol de Mar i Arenys de Mar, a més d'espais naturals tan increïbles com el Parc de Ca Jalpí, el Massís del Montnegre o el Turó Gros.

La concentració de cases i elements modernistes en Canet és tan gran, que un no pot deixar de distreure's aquí i allà, seduït per la bellesa que té davant

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o veuen a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR

Característiques
superfície útil 140 m2
Superfície construïda 146 m2
Habitacions 4
Banys 3
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: