Xalet Independent en venda a Cardedeu, Barcelona
Preu de venda: 500.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Cardedeu
Referència: 96275

PRODUCTE APIALIA 

Va ser entre els anys 1940-1960 que molts barcelonins ben-estants es van construir les seves segones residències a municipis propers a Barcelona, buscant tranquil·litat, bons aires i natura.

Les edificacions fetes en aquell moment tenen avui encara un atractiu, que restarà per sempre en el patrimoni municipal, foren cases fetes amb la millor tecnologia de l'època, amb les tendències arquitectòniques que encara ressonaven.

Una d'aquestes cases és aquesta, casa edificada sobre un terreny planer i cantoner de 675 m2 que permet, inclús, edificar una altre casa doncs la normativa especifica com a solar apta per edificar 300 m2.

La casa, de 168 m2 es distribueix en 2 plantes:

A la planta baixa, de 113 m2, s'hi troba un bon rebedor, sala d'estar amb llar de foc, menjador independent, lavabo, cuina amb sortida al pati posterior, quarto safareig i un garatge, desde el rebedor s'accedeix a la planta primera on existeix 4 habitacions, bany complert i una gran terrassa de 35 m2.

La casa busca un nou propietari que l'ajudi a recuperar l'esplendor que lluïa en el seu dia...seràs tu?

Característiques
superfície útil 155 m2
Superfície construïda 168 m2
Superfície jardí 35 m2
Superfície parcel·la 675 m2
Habitacions 4
Banys 1
Cuina moblada Si
Garatges Si
Estat
Garatge Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: