Casa de poble al barri de Cirera de Mataró
Preu de venda: 199.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Mataró - Cirera
Referència: 96822

Ubicada en una de les zones més tranquil·les i agradables del barri de Cirera, a Mataró, Barcelona, hi ha aquesta propietat que desperta l'interès d'aquells que busquen una llar amb caràcter i potencial. Amb una distribució poc convencional però sorprenentment funcional, aquesta casa de poble destaca per les tres habitacions espaioses, dues de les quals es troben orientades cap al carrer per gaudir de la llum natural i la brisa de l'exterior.

El punt central de l'habitatge és l'ampli saló, de forma quadrada i dimensions generoses, que connecta amb un pati a nivell de gairebé 30m2, un espai ideal per a reunions familiars o simplement gaudir d'una estona a l'aire lliure. La cuina, encara que és d'origen, compta amb un gran potencial de reforma per adaptar-la als gustos i necessitats del nou propietari.

El bany, actualitzat i en perfectes condicions, es troba a la part exterior de l'habitatge, amb la possibilitat d'integrar-lo fàcilment a l'espai principal. A més, una zona de rentat annexa proporciona més comoditat en el dia a dia. Una escala ens porta al terrat privat d´aproximadament 20m2, un espai assolellat i amb un traster o habitació addicional d´obra que ofereix múltiples possibilitats d´ús.

Aquesta propietat, de lliurament immediat, es presenta com una oportunitat única per a aquells que busquen una llar amb potencial i personalitat. Amb una ubicació privilegiada, a tan sols un pas de botigues locals i accessos a transport públic, aquesta casa ofereix la possibilitat de crear un espai a mesura que s'adapti a les necessitats i els gustos dels seus futurs residents.

Urbenia Serveis Immobiliaris s'enorgulleix de presentar aquesta propietat exclusiva, que compta amb 75,00 m2 construïts, 68,00 m2 útils, 19,00 m2 de terrassa, 3 habitacions, 1 bany, i està equipada amb aigua, llum i safareig. No perdis l'oportunitat de descobrir tot allò que aquesta casa a Cirera té per oferir. Contacta'ns per programar una visita i descobrir la teva propera llar!

Aspectes destacats del Barri de Cirera:

Comunitat Tranquil·la i Segura: Cirera és conegut per ser un barri tranquil i segur, cosa que el converteix en una opció atractiva per a famílies o qualsevol persona que busqui un retir pacífic lluny de l'enrenou del centre de la ciutat.

Entorn Natural: El barri es beneficia de la proximitat a àrees verdes i espais oberts. Els residents poden gaudir d´activitats al´aire lliure i passejades tranquil·les, aprofitant la bellesa natural que envolta la zona.

Accessibilitat i Connexions: Tot i la seva tranquil·litat, Cirera gaudeix de bona connectivitat amb la resta de Mataró i àrees circumdants. Les principals vies d‟accés faciliten el desplaçament cap al centre de la ciutat i altres punts d‟interès, així com la connexió amb autopistes cap a Barcelona i altres localitats de la Costa Brava.

Serveis Locals: El barri compta amb una bona oferta de serveis locals, incloent supermercats, botigues de conveniència, farmàcies i col·legis, fet que contribueix a un estil de vida còmode i autònom per als seus habitants.

Característiques
superfície útil 68 m2
Superfície construïda 75 m2
Habitacions 3
Banys 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Ceràmica
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: