Pis de 2 habitacions, 1 bany, amb àmplia terrassa de 112m2, garatge i traster. Ubicat a Gelida
Preu de venda: 180.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Gelida
Referència: 96831

Consta d'àtic vistes panoràmiques de Montserrat amb àmplia terrassa, garatge i traster

Es distribueix de la següent manera, menjador lluminós amb cuina oberta accés a la terrassa de 112 m2, 2 habitacions una doble amb armaris de paret i balcó ampli i una altra individual, bany complet amb banyera.

Molt lluminós i tranquil.

Tots els nostres habitatges disposen de cuines moblades i equipades amb vitroceràmica, campana extractora i forn. Calefacció Gas instal·lada.

Nova promoció TOTALMENT FINALITZADA i llesta per lliurar, RESIDENCIAL EL MOLI.

Ubicada a la localitat pintoresca de Gèlida, envoltada d'un entorn privilegiat enmig de la natura, amb unes vistes excel·lents sobre la muntanya.

de Montserrat i perfectament comunicada a través de l'AP-7, la seva proximitat a Martorell a tan sols 13 minuts amb cotxe i 43 minuts al centre de Barcelona, la fa

una de les poblacions més demandades per a tota mena de públic, disposa de tots els serveis, equipaments i transport públic que connecta amb les principals ciutats.

És evident que l'atractiu de Gèlida és el seu encant, la proximitat a Montserrat, gaudir del centre d'Interpretació del Funicular o fer rutes turístiques per la població farà que prenguis una de les decisions més encertades de la teva vida, VIURE A GÈLIDA, VIURE A RESIDENCIAL EL MOLI.

I com que no podia ser menys, no podem oblidar-nos de tot aquell que necessiti finançar un dels nostres habitatges, el nostre departament de finançament ha arribat a l'acord amb les principals entitats per oferir condicions especials per a aquesta promoció, per això tot aquell que ho requereixi li realitzarem un estudi financer TOTALMENT GRATUÏT.

És el moment, la Gèlida i Residencial el Molí t'esperen, no perdis ni un segon més a contactar amb nosaltres.

Característiques
superfície útil 58,96 m2
Superfície construïda 68,09 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Traster Si
Garatges Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Promoció:
Aquest immoble pertany a la promoció PROMOCIÓN EL MOLÍ, con Ref. 30
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: