Àtic a Gelida, amb 65 m2, 2 habitacions i 1 banys, Garatge i Ascensor.
Preu de venda: 225.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Gelida
Referència: 96832

Ha arribat el moment, els presentem una nova promoció en aquest cas TOTALMENT FINALITZADA i llista per a lliurar, RESIDENCIAL EL MOLI.
Situada a la localitat pintoresca de Gèlida, envoltada d'un entorn privilegiat enmig de la naturalesa, amb unes excel·lents vistes sobre la muntanya de Montserrat i perfectament comunicada a través de l'AP-7, la seva proximitat a Martorell a tan sols 13 min amb cotxe i 43 min al centre de Barcelona, la fa una de les poblacions més demandades per a tota mena de públic, compta amb tots els serveis, equipaments i transport públic que connecta amb les principals ciutats.
És evident que l'atractiu de Gèlida és el seu encant, la seva proximitat a Montserrat, gaudir del centre d'Interpretació del Funicular o realitzar rutes turístiques per la població farà que prenguis una de les decisions més encertades de la teva vida, VIURE EN GÈLIDA, VIURE EN RESIDENCIAL EL MOLI.
Es compon d'un total de 56 habitatges distribuïts en 4 edificis, amb places de garatge, trasters i aparcament per a motos. Disposem d'Àtics amb grans terrasses en l'àmbit de saló i plantes primera amb pati i jardins de grans dimensions.
Comptem amb habitatges de 2 i 3 dormitoris, bany complet amb banyera, lavabo de cortesia amb plat de dutxa, amplis balcons i màxima exterioritat, a més de salons de grans dimensions, cuines independents totalment equipades i calefacció de gas.
I com no podia ser menys, no podem oblidar-nos de tot aquell que necessiti finançar un dels nostres habitatges, el nostre departament de finançament, ha arribat a l'acord amb les principals entitats per a oferir condicions especials per a aquesta promoció, per la qual cosa tot aquell que el requereixi li realitzarem un estudi financer TOTALMENT GRATUÏT.
És el moment, Gèlida i Residencial el Vaig moldre t'esperen, no perdis ni un segon més a contactar amb nosaltres.

Característiques
superfície útil 50,05 m2
Superfície construïda 64,60 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Garatges Si
Alçada/Planta 4
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Promoció:
Aquest immoble pertany a la promoció PROMOCIÓN EL MOLÍ, con Ref. 30
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: