Planta baixa amb terrassa a Masnou.
Preu de venda: 512.500 €
Comparteix aquest immoble
Pis | El Masnou
Referència: 96863

Benvingut a la teva nova llar al cor del Masnou! Aquest encantador pis a planta baixa ofereix una combinació perfecta de comoditat, estil i ubicació privilegiada.

Amb 113 m2, aquest espaiós pis compta amb un gran saló menjador que s´obre a una impressionant terrassa de 125 m2, on podràs gaudir de moments inoblidables al´aire lliure. La cuina, completament equipada, és el lloc ideal per deixar volar la teva creativitat culinària.

El pis disposa d´una habitació tipus suite, perfecta per relaxar-se i desconnectar, així com una habitació doble i una individual, totes amb armaris encastats que ofereixen un ampli espai d´emmagatzematge. A més, compta amb calefacció i aire condicionat mitjançant bomba de calor per al teu confort durant tot l'any, persianes elèctriques i terres de parquet que afegeixen un toc d'elegància a cada espai.

La comoditat no s'acaba aquí; l´accés a la plaça de pàrquing mitjançant l´ascensor de la finca assegura que arribar a casa sigui sempre fàcil i sense complicacions. També inclou un traster addicional per guardar les teves pertinences de manera ordenada.

Situat a prop de tots els comerços i serveis que puguis necessitar, ia tan sols cinc minuts de la platja, aquest pis ofereix una vida urbana vibrant i alhora relaxada. A més, l'edifici està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i garanteix l'accessibilitat per a tothom.

No deixeu escapar aquesta oportunitat única de viure en un lloc que ho té tot! Contacta'ns ara per programar una visita i descobrir la teva nova llar a El Masnou.

UBICACIÓ I VOLTANTS :

El Masnou us captivarà per les platges de gran bellesa, el ric patrimoni arquitectònic modernista i l'àmplia oferta gastronòmica.

Situat entre la mar Mediterrània i les vinyes de la DO Alella, a vint minuts de Barcelona, El Masnou és un poble que ha crescut a la vora de la costa, la qual cosa ha marcat la seva estreta relació amb la mar.Passejar pel costat de la mar, conèixer els racons del barri antic, on encara es respira la història de la vila, i es pot assaborir un bon menjar són algunes de les experiències de les quals podrà gaudir .

Es caracteritza pel clima mediterrani, amb estius calorosos i hiverns temperats.


Característiques
superfície útil 102 m2
Superfície construïda 113 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: