Fantàstica casa adossada a 3 vents
Preu de venda: 470.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Andreu de Llavaneres
Referència: 96870

Casa adossada a 3 vents

Vols vistes ???? Les té ...

Vols metres ??? Els té ...

Necessites més de 3 habitacions ?? Perfecte disposem de 6 ..

Vols sol ?? Perfecte sol tot el dia ..

Necessites pàrquing ???? El té ..

Cuina office àmplia ??? Perfecte ...

En resum ho té gairebé tot i el que no té no ho trobaràs a faltar ...

Entrant en l'habitatge trobem un hall que dóna pas a un gran saló menjador de 35m2 amb llar de foc i sortida a balcó terracero amb barbacoa i impressionants vistes a la mar muntanya i poble, cuina office molt àmplia amb sortida a la mateixa balcó terracero i un bany complet.

En planta 1 de trobem un distribuïdor que dóna pas 1 suite amb vestidor i balcó privat, 2 habitacions dobles, 1 individual i un bany complet.

En planta -1 trobem una habitació amb vestidor de 40m2 que bé pot usar-se com a despatx sala de jocs o com està ara d'habitació, una altra habitació doble i un bany complet, aquesta habitació podria estar destinada a servei si fos necessari.

En planta -2 disposa de sala de màquines, sala de safareig i 2 trasters i garatge. L'habitatge té 2 accessos per planta -2 a peu de pàrquing o planta principal de la casa.

La casa està en un carrer privat per tant tindrem privacitat i seguretat a l'ésser un carrer sense sortida.

No ho dubti truqui i la visitem.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Sant Andreu de Llavaneres és un municipi, situat a la comarca del Maresme. Pertanyent a la província de Barcelona en la comunitat autònoma de Catalunya, Espanya. Sant Andreu de Llavaneres està situat a 36 km al nord de Barcelona, a la riba de la costa mediterrània on compta amb el port esportiu Port Balís. Està entre la mar situada a l'est i el parc natural del Montnegre i el Corredor a l'oest. La població té bones comunicacions amb la capital de la província gràcies a la línia 1 de Rodalia Renfe de Barcelona, així com l'autopista del Maresme i la N-II.

El club de golf (a més de dos camps més de pitch&putt) i el port esportiu del Balís col·laboren a donar un aire elitista al municipi.[cita requerida] Comunament, el nom és reduït a Llavaneres.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 265 m2
Superfície construïda 265 m2
Habitacions 5
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Garatge Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: