Pis a Mataro, Barcelona
Preu de venda: 98.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Rocafonda
Referència: 85021

Pis a Mataro, Barcelona, idoni per a famílies. L'habitatge compta amb una superfície de 77 m² distribuïts en 3 habitacions, saló-menjador amb accés a la terrassa, cuina equipada amb forn a més de 1 bany complet. L'habitatge té molta llum natural. Ubicat a la 5a planta de l'edifici, sense ascensor. Localitzat en el centre de Mataró, en els seus voltants trobem el centre sanitari CAP Cirera Molins, l'Escola Germanes Bertomeu, supermercats, bancs, biblioteques, farmàcies i centres esportius. Amb fàcil accés a Autopista de Maresme.

Lloga sense honoraris d'agència, IBI i despeses de comunitat incloses (com a mínim 2 anys), contracte de 7 anys, atenció a l'inquilí 24h, pisos acabats de pintar. Condicions: 1 mes de fiança + 2 mesos de garantia addicional + mes en curs + altes subministraments, quota d'esforç màxima del 35% (import lloguer / ingressos).

Característiques
Superfície construïda 77 m2
Habitacions 3
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 5
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Alarma interior Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: