Pis en venda en Carrer Pacheco, Mataró, Barcelona
Preu de venda: 150.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Centre
Referència: 89596

Pis d'un dormitori i una cambra de bany. Es troba a la primera planta d'un edifici de quatre altures sobre rasant, situat al municipi de Mataró, província de Barcelona.

L'immoble ocupa una superfície construïda de 53,04 m2 i es distribueix en un dormitori, una cambra de bany, saló-menjador, cuina i rebedor.

Mataró, localitat costanera al Maresme, disposa de tots els equipaments i serveis d'una capital de comarca. Situada en un enclavament privilegiat de la costa de Barcelona. La proximitat i la bona comunicació amb les ciutats de Barcelona i Girona generen part del seu atractiu afegit. Ja sigui per carretera mitjançant la N-II o bé l'autopista C-32. Mataró té una estació de la línia C-1 de RENFE amb una freqüència de pas de 30 minuts en direcció Maçanet / Blanes i també en direcció Barcelona / l'Hospitalet de l'Llobregat.

Característiques
superfície útil 53 m2
Superfície construïda 58 m2
Habitacions 1
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta pintada
Estat
Tipus de terra Tarima flotant
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: