IMPECABLE ÀTIC, PER A ENTRAR A VIURE
Preu de venda: 150.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Premiá de Mar - Cotet
Referència: 89763

PREMIA DE MAR. BARRI COTET. Des que ens van obrir la porta vam descobrir que era un pis en el qual ens anàvem a sorprendre. Aquest habitatge ha estat reformada de dalt a baix, amb una forma senzilla, amb cura i afecte. Terres de parquet, que ens condueixen a través de tot l'habitatge que aprofita a el màxim cadascun dels seus 68 m2. Bany en gres decoratiu. Cuina completa amb tota mena de detall. L'Ampli Saló és la peça central i principal. I a partir d'aquí trobarem seus 2 dormitoris, 1 individual i l'espaiosa habitació principal, amb armari a mida.

Reestrena aquesta preciosa habitatge. Bones comunicacions amb les principals carreteres, transport públic a peu de carrer i envoltada de tots els serveis, parcs i equipament municipal.

El preu més econòmic sense esperes ni imprevistos. A què esperes?

URBENIA SERVEIS INMOBILIARIS.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Premia de Mar és la segona ciutat més poblada del Maresme ,es situa a 23 quilòmetres del centre de Barcelona. La carretera N-II recorre la franja costanera. Posseeix extenses platges. Al costat d'elles hi ha uns passejos, dotats d'exercicis variats per a esportistes, amb gran amplitud per a caminar i anar amb bicicleta.

Premiá de Mar té un clima mediterrani ,els estius són càlids i els hiverns suaus. Ideal per a viure!


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 59 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 5
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: