TEIA POBLE EN LA MATEIXA RIERA: Pis reformat de disseny, ideal per a parelles joves.
Preu de venda: 269.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Teià
Referència: 91848

Reforma integral, amb acabats de primera qualitat. Ampli saló menjador amb cuina americana totalment equipada amb electrodomèstics de primeres marques , dos dormitoris exteriors amb vestidor de somni, un bany amb dutxa hidromassatge.

Excel·lent distribució en zones de nit i dia. Habitatge amb una magnífica orientació, que fa gaudir de llum natural la major part del dia.

Sòls de parquet, persianes elèctriques, aire condicionat amb bomba de calor i tancaments d'alumini.

Realment una oportunitat de mercat, per a qui vulgui entrar a viure, sense ficar-se en reformes.

Viva en el centre del poble, al costat de tots els serveis i comerços, en un dels pobles més cotitzats del maresme, a tan sols 5 minuts de l'autopista.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Teiá és un municipi de la comarca del Maresme, província de Barcelona, Catalunya, Espanya, situat en el vessant de la serra de Marina que limita amb Masnou, Alella i Premiá de Dalt. Històricament ha estat un tradicional lloc d'estiueig i, en les últimes dècades, ha crescut considerablement en absorbir població procedent de Barcelona.El municipi de Teiá està situat a banda i banda de la riera de Teiá, en el centre d'una petita vall, als peus de la serra Litoral, envoltada de boscos frondosos i travessada pel rierol. Teià pot presumir del seu ric patrimoni de masies, algunes de les quals destaquen per la seva majestuositat, com la Torre dels Gegants o ca Godó. Queda separat de Premiá de Dalt pels petits monticles de Salve Regina i Lledó.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 74 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: