Pis en venda a Poble Nou
Preu de venda: 190.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Pineda De Mar - Poblenou
Referència: 93167


Preciós pis amb 100m2 de possibilitats. Se'ns presenta amb un ampli saló menjador que ens porta al balcó. Consta de 4 dormitoris, 2 dobles. A més d´una cuina office i dos banys, un suite amb dutxa i l´altre amb banyera.

És un pis ben conservat, per gaudir de la llum natural. A molt bona zona, a demana de tots els serveis i comerços del barri. Comunitat molt tranquil·la.

Quina oportunitat, truca ja!



UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, gran oferta comercial i urbanització amb zones verdes i àrees infantils, la converteixen en un lloc idoni per residir.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 101 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: