PRECIÓS DÚPLEX EN VENDA A TORDERA
Preu de venda: 152.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Tordera
Referència: 93636


Es distribueix de la següent forma: ampli rebedor que ens porta al preciós saló menjador, a la cuina office, a un bany complet i a un dormitori. A través de les escales de marbre travertí, accedim a la segona planta, amb dos dormitoris més i un bany complet, a més, amb sortida a preciosa terrassa tipus solàrium. El millor d'aquest immoble és la seva ubicació, el seu bloc seminou, la comunitat tranquil·la i molt assolellat orientat al sud.

No deixis de visitar-lo! Truca ja!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Tordera, entre el mar i la muntanya que la fan un racó privilegiat i tranquil. Aquest gran municipi té una bona comunicació entre Girona i Barcelona. Per la seva gran importància natural i paisatgística ofereix una gran oportunitat d'activitats com el senderisme i els productes de proximitat. És un espai de convivència social molt agradable i còmode ple d'entitats que mantenen les tradicions vives.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 92 m2
Superfície construïda 104 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 3
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: