ESPECTACULAR DÚPLEX A TORDERA
Preu de venda: 320.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Malgrat De Mar
Referència: 93983

Dúplex de grans dimensions.

L'edifici disposa d'ascensor.

Es distribueix en un ampli rebedor amb 3 habitacions, una doble amb armari a mesura, bany molt ampli amb dutxa, ampli saló menjador i cuina office amb sortida a balcó de 20 mts.

Per àmplia escala de marbre accedim al segon nivell, es distribueix en àmplia habitació i bany amb jacuzzi amb sortida a preciosa terrassa de 48mts, al costat d'espaiós safareig. El millor d'aquest immoble són les seves dimensions, la seva orientació al sud, els seus bons acabats d'alumini de doble cambra, sòls parquet, calefacció per bomba de calor i fred.

Les seves àmplies terrasses i el seu bon estat de conservació i a més disposa de pàrquing. A 5 minuts de la platja i de tots els serveis. No hi ha dúplex igual en la zona, a quines esperes per a visitar-ho?

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Malgrat de mar, municipi de la costa catalana que també el banya la desembocadura del riu Tordera. La seva ubicació ofereix activitats familiars, de lleure i esportives, i disposa de molt bona comunicació tant per Girona i Barcelona com en transport públic. També gaudeix d'un paisatge agrícola que el fa un domicili tranquil i acollidor i amb una tradició molt viva.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
superfície útil 110 m2
Superfície construïda 148 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Cedre
2ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: