PRECIÓS PIS A MALGRAT DE MAR
Preu de venda: 136.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Malgrat De Mar
Referència: 94012

Pis de 65 mts, amb àmplia cuina oberta al costat d'ampli saló menjador molt espaiós i lluminós. Un bonic rebedor que porta a les dues habitacions, una d'elles doble amb armari de paret, un bany complet amb banyera.

El millor d'aquest immoble orientat al sud molt assolellat construcció recent 2006.

Els seus acabats d'alumini de doble cambra, calefacció a gas, portes de faig, sòls porcelanosos.

Oportunitat per preu i zona! No hi ha res igual en el mercat! Cridi ja, s'escapa!


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Malgrat de mar, municipi de la costa catalana que també el banya la desembocadura del riu Tordera. La seva ubicació ofereix activitats familiars, de lleure i esportives, i disposa de molt bona comunicació tant per Girona i Barcelona com en transport públic. També gaudeix d'un paisatge agrícola que el fa un domicili tranquil i acollidor i amb una tradició molt viva.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 60 m2
Superfície construïda 82 m2
Habitacions 2
Banys 1
Moblat Si
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Porcel·lànic
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: