Pis de 175m2, amb vistes al poble i a la muntanya
Preu de venda: 249.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Sant Cebria De Vallalta - Centre
Referència: 94653


A ple centre de Sant Cebriá i amb tots els serveis al costat, col·legi, ambulatori, policia local, supermercats i molt de comerç, trobem aquest fabulós pis de 175m2, amb vistes al poble i a la muntanya i amb tan sols dos veïns a la finca.

El pis es compon d'1 suite amb vestidor + bany complet amb jacuzzi i dutxa d'hidromassatge, 2 habitacions dobles amb armaris de paret i 2 habitacions individuals una d'elles amb sortida a la zona del safareig i petit balcó , un altre bany complet amb banyera i armaris de paret de gran capacitat en el passadís.

L'ampli saló-menjador disposa de xemeneia , aire condicionat i té sortida al llarg balcó, igual que les habitacions dobles .

A la cuina trobem una altre xemeneia , aire condicionat i vitroceràmica, els mobles són de fusta massissa i gràcies a la seva capacitat permet menjar en ella.

Sistema de seguretat en tot el pis i aire condicionat en diverses estades.

Els acabats de l'habitatge són de qualitat i la conservació del pis és impecable, fusteria interior de roure, sòls de gres , exterior climalit amb doble cambra, assolellat, exterior i a una zona tranquil·la,  amb tot el necessari el seu voltant....

Que més se li pot demanar ?


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Sant Cebrià, està situat a l'interior de la comarca del Maresme, envoltada de pinedes i boscos de sureres i castanyers, la vila de Sant Cebrià de Vallalta convida a descobrir el seu ric entorn natural a través de rutes senyalitzades, que ens endinsen a la biodiversitat del Parc Natural Montnegre -corredor.

Terra freses i bolets, perles de la gastronomia local, Sant Cebrià conserva un ric patrimoni de masies disseminades pel seu terme , que avui encara fan d'aquest poble una reserva agrícola al costat del mar.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 175 m2
Superfície construïda 205 m2
Habitacions 5
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: