Gran pis a dos minuts de Plaça Espanya i Parc Central.
Preu de venda: 248.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Eixample
Referència: 94854

Benvingut/da a Urbenia Serveis Immobiliaris, especialitzada en la compravenda i lloguer d´immobles a la zona de Mataró, Barcelona. En aquesta ocasió, us presentem un exclusiu pis ubicat a la zona d'Eixample, amb una ubicació immillorable i característiques que el fan únic al mercat.

Aquest pis compta amb 135,00 m2 construïts i 116,00 m2 útils, distribuïts de manera molt funcional a diverses estances pensades per garantir el màxim confort i comoditat per a tu i els teus. Ingressant per la porta principal, us rebrà un ampli rebedor que us portarà al cor de la llar, a la zona d'estar composta per un lluminós saló-menjador amb amplis finestrals que permeten el pas de la llum natural durant tot el dia.

La cuina consta de 15 m2 i us permetrà cuinar a gust i gaudir.

La propietat compta amb tres dormitoris, dos dobles, i un en suite.

Els banys d'aquest immoble són un altre dels grans avantatges que ofereix. Àrees de cura personal on et pots relaxar després d'un llarg dia de treball, i gaudir d'un moment de desconnexió mentre et banyes a la banyera o dutxa. Els 3 banys, per la seva banda, et permetran comptar amb un espai íntim i personal per als teus moments de privadesa.

Un dels punts forts d'aquest immoble és la ubicació, a l'exclusiva zona d'Eixample de Mataró, a Barcelona. Aquest barri es caracteritza per estar situat al centre de la ciutat, amb excel·lents connexions de transport públic amb la resta de la ciutat. A més, és un barri molt consolidat, amb abundants serveis i comerços, imprescindibles a qualsevol ubicació urbana d'aquest tipus.

Aquest pis també compta amb grans finestrals que permeten gaudir del pas de la llum natural durant tot el dia, i que ofereixen unes vistes immillorables a l'entorn natural que envolta l'edifici on s'ubica. D'aquesta manera, podràs gaudir d'una il·luminació i ventilació natural excel·lent, sense necessitat d'utilitzar electricitat durant el dia.

Entre les prestacions i serveis disponibles per als residents, hi ha un impressionant ascensor que et portarà a la porta de casa teva amb gran comoditat i sense haver de pujar escales.

Finalment, has de tenir en compte que aquest pis compta amb excel·lents acabats i materials d'alta qualitat, que garanteixen la durabilitat i resistència al llarg del temps. I tot això, per un preu realment atractiu.

En conclusió, si cerques una llar en una fantàstica ubicació amb excel.lents prestacions, aquesta propietat és ideal per a tu. A Urbenia Serveis Immobiliaris treballem per oferir-te els millors immobles de la zona de Mataró, Barcelona, i aquest pis no n'és l'excepció. No dubtis en contactar amb nosaltres per fer una visita i conèixer de primera mà totes les característiques exclusives que ofereix aquest immoble. T'esperem!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Mataró és una ciutat mediterrània per a descobrir en qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i gaudeix d'una ubicació privilegiada: està situada entre la mar i la Serralada Litoral, tan sols a 30 minuts al nord de Barcelona i molt prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la qual també es troben els tradicionals mercats .En la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per a passar una bona estona de bany. Si t'apassiona la muntanya, pots passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta.Mataró és una ciutat per a descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 116 m2
Superfície construïda 135 m2
Habitacions 3
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Terrazo
Ascensor Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: