Apartament/Loft a Sant Andreu de Llavaneres !!
Preu de venda: 97.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Sant Andreu de Llavaneres - Centro
Referència: 95326

Apartament ideal per a Inversors ó persones soles , que prefereixin una compra a un lloguer.

Està situat a Sant Andreu de Llavaneres, en un entorn molt agradable i residencial, amb tranquil·litat d'estar en el centre.

Ha estat llogat durant temps per 650 euros al mes; amb una alta rendibilitat, disposa de 40m2, molt diàfan i amb els espais molt ben repartits, totalment reformat; dues habitacions ( ó una doble gran), menjador-cuina totalment equipada, electrodomèstics inclosos, rentadora-assecadora, nevera.

Edifici nou amb ascensor

No té cèdula d'habitabilitat, ja que és un local.

Abstenir-se futurs compradors, que vagin d´una hipoteca més del 60%.

Es tracta d'una inversió bona, amb un fàcil retorn de guany i alta rendibilitat !!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Sant Andreu de Llavaneres és un municipi, situat a la comarca del Maresme. Pertanyent a la província de Barcelona en la comunitat autònoma de Catalunya, Espanya. Sant Andreu de Llavaneres està situat a 36 km al nord de Barcelona, a la riba de la costa mediterrània on compta amb el port esportiu Port Balís. Està entre la mar situada a l'est i el parc natural del Montnegre i el Corredor a l'oest. La població té bones comunicacions amb la capital de la província gràcies a la línia 1 de Rodalia Renfe de Barcelona, així com l'autopista del Maresme i la N-II.

El club de golf (a més de dos camps més de pitch&putt) i el port esportiu del Balís col·laboren a donar un aire elitista al municipi.[cita requerida] Comunament, el nom és reduït a Llavaneres.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 39 m2
Superfície construïda 44 m2
Habitacions 2
Banys 1
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: