Bonic pis a Tiana !!
Preu de venda: 275.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Tiana
Referència: 95344

POSSIBILITAT DE LLOGUER (1.200€) AMB OPCIÓ A COMPRA, A 1 O 2 ANYS MÀXIM !!

Ampli pis en segona planta, situat a una excel·lent ubicació a Tiana, que ofereix comoditat i estil de vida.

Amb una superfície de 84 metres quadrats, aquest immoble ha estat cuidadosment  adaptat per a brindar espais més amplis i funcionals, inicialment dissenyat amb 3 dormitoris, es va realitzar una modificació intel·ligent per a crear 2 habitacions més espaioses, incloent-hi una impressionant suite amb bany privat, si es desitja, existeix la possibilitat de tornar a aixecar l'envà i restaurar els 3 dormitoris originals, a més, compta amb 2 banys complets, la qual cosa proporciona comoditat i privacitat per a tots els residents.

Amb projecte de renovació completa de la façana de l'edifici ja aprovat, i lliure de càrregues per al nou propietari.

El pis es destaca per la seva elegància i confort, amb sòls de parquet que afegeixen calidesa als espais, els tancaments exteriors d'alumini garanteixen una excel·lent il·luminació natural i una agradable sensació d'amplitud en totes les estades, i la converteixen en un habitatge molt fàcil d'aclimatar i amb una reduïda despesa energètica, desde del balcó, de grandària generosa, es poden gaudir de les belles vistes de l'entorn, creant un espai perfecte per a relaxar-se o gaudir de menjars a l'aire lliure.

A més, l'immoble compta amb una petita zona comunitària, ideal per a socialitzar amb els veïns, així com un terrat comunitari que ofereix vistes panoràmiques i la possibilitat de gaudir de moments a l'aire lliure , en un entorn tranquil.

La seva ubicació privilegiada en el cor de Tiana, proporciona accés ràpid i convenient a tots els serveis i comoditats que aquesta encantadora localitat ofereix, a tan sols un quilòmetre i mig de la mar, els residents poden aprofitar la proximitat a la costa i gaudir de la brisa marina, a  un minut caminant d'un passeig pels camps que envolten a la masia de Ca Roca, molt  ben comunicat amb transport públic, a tan sols 100 metres de la parada de l'autobús.

A tan sols 15 minuts de Barcelona i a 5 minuts de Badalona amb cotxe.

En resum, aquest ampli pis ofereix una combinació perfecta de comoditat, estil i ubicació, convertint-ho en una opció atractiva per a aquells que busquen una llar acollidora a Tiana.

Es troba a una ubicació privilegiada que permet un accés ràpid a la platja, el bosc i Barcelona.

Tiana, és un petit municipi residencial situat en la Serra de Marina i un dels més bonics de la Comarca del Maresme, una de les seves principals activitats econòmiques és la viticultura amb D.O. d'Alella i els seus importants cellers de vi i cava.

El poble disposa d'un bon servei d'autobusos per a localitats pròximes com Badalona, que enllacen de manera ràpida amb el metre i l'estació de Renfe.

Culturalment destaca pel seu certamen literari entorn a la novel·la negra però sobretot per la seva gran activitat musical amb nombrosos concerts al llarg de l'any i la labor de l'Observatori Astronòmic, també els llegats de la dibuixant Lola Anglada i l'alcalde Joan Garí, tots dos nomenats fills predilectes del municipi.

Tiana ofereix una bona qualitat de vida on gaudir de la naturalesa en un entorn excepcional i tranquil, sens dubte un lloc ideal per a viure.

Característiques
superfície útil 75 m2
Superfície construïda 84 m2
Habitacions 2
Banys 2
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Cirerer
Estat
Tipus de terra Parquet
Zones comunes Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: