Pis en venda a Caldes d'Estrac, Barcelona
Preu de venda: 460.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Caldes d'Estrac
Referència: 95862

Pis a una finca històrica reformada, aprop de la platja i comerços !!

Descripció:

Et presentem aquesta excepcional oportunitat d'adquirir un pis, a una finca històrica que data de 1825 i va ser acuradament reformada en 2016.

Aquesta joia arquitectònica es troba en perfectes condicions de conservació i manteniment, oferint un estil únic que combina la tradició amb les comoditats modernes.

Característiques principals:

Ubicació privilegiada - A pocs passos de la platja i de tots els comerços, aquest pis gaudeix d'una ubicació immillorable per a gaudir de la vida costanera.

Tres dormitoris: Inclou tres amplis dormitoris, un d'ells amb bany en suite, la qual cosa proporciona privacitat i comoditat.

Espaioses estades: El pis compta amb dues sales d'estar, un menjador i un bany compartit per a dues habitacions, garantint un ambient espaiós i acollidor.

Cuina i banys reformats: La cuina i els banys han estat renovats amb acabats d'alta qualitat i disseny contemporani.

Característiques originals: S'han conservat els sostres alts i la volta catalana, així com s'ha recuperat el sòl hidràulic, afegint un toc d'encant històric.

Quart per a rentadora i assecadora: Una convenient zona exterior, inclou un quart dedicat per a la rentadora i assecadora.

Potencial de terrassa: Existeix l'emocionant possibilitat d'ampliar la terrassa fins a 40 metres quadrats, amb orientació sud-est, amb vistes al mar.

Detalls addicionals:

Any de construcció: 1825 (reformada en 2016)

Orientació: Sud-Est

Possibilitat d'ampliar la terrassa amb vistes al mar

Conservació i manteniment impecables

Aquesta és una oportunitat única per a aquells que busquen combinar l'encant de l'històric amb les comoditats modernes en una ubicació immillorable.

Contacta'ns avui mateix per a programar una visita i descobrir més sobre aquesta propietat excepcional !!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Caldes d´Estrac - És un municipi de la província de Barcelona, comarca del Maresme, a la comunitat autònoma de Catalunya, Espanya. Els seus inicis es remunten al segle xiii, aixecat al voltant d'un antic hospital i d'una església. L'emplaçament d'una font d'aigües termals, va donar el nom al municipi. Des de 1870 fins a 1920, Caldetes, va viure una primera edat d'or, en ser centre d'estiueig de la burgesia catalana. Importants poetes i escriptors catalans com Apel·els Mestres, Joan Maragall, Jacinto Verdaguer o Josep Palau i Fabre, van viure en el municipi. Encara que es considera que el diminutiu de Caldetes, (aplicat especialment al barri marítim o vila nova) va néixer en el segle xviii, el nom ja va ser utilitzat l'any 1600, en la Geografia de Catalunya de Pere Gil. Durant la Guerra civil espanyola Caldetes va ser considerada ciutat oberta per tenir diverses ambaixades dins del municipi, cosa que significava que no podia ser bombardejada.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 150 m2
Superfície construïda 199 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Estat
Tipus de terra Hidràulic
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: