Pis en venda a Montcada I Reixac, Barcelona
Preu de venda: 136.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Montcada I Reixac
Referència: 96069

PRODUCTE APIALIA :

Aquest encantador pis de 86 metres quadrats, es presenta com una oportunitat única a Montcada i Reixac.

Situat a una planta baixa, aquesta llar ofereix comoditat i accessibilitat, eliminant la necessitat de pujar o baixar escales, amb una distribució acuradament dissenyada, l'habitatge compta amb quatre habitacions (dos dobles i dos individuals), proporcionant un espai versàtil que s'adapta a les necessitats de la teva família o estil de vida, el saló, ampli i lluminós, es converteix en el cor de la casa, amb l'avantatge afegit d'una sortida directa a un generós pati de 40 metres quadrats.

Aquest espai a l'aire lliure ofereix la possibilitat de gaudir de moments relaxats, és perfecte per a reunions familiars o simplement per a gaudir de la tranquil·litat.

El pis compta amb un bany complet, proporcionant totes les comoditats necessàries per al dia a dia, la cuina, reformada fa uns anys, destaca per la seva modernitat i funcionalitat, creant un ambient acollidor per a preparar deliciosos menjars.

Amb un estat impecable, aquest pis està llest per a entrar a viure, brindant l'oportunitat de gaudir d'una llar còmoda i acollidora des del primer dia, la seva ubicació estratègica a Montcada i Reixac, garanteix proximitat a serveis, transport públic i una varietat de comoditats, fent d'aquesta propietat una opció atractiva per a aquells que busquen un espai llest per a ser anomenada llar !!

Característiques
superfície útil 75 m2
Superfície construïda 86 m2
Habitacions 4
Banys 1
Cuina moblada Si
Tipus de terra Gres
Adaptat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: