Duplex en venda a Premiá de Mar, Barcelona (Zona Alta)
Preu de venda: 390.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Premiá de Mar - Zona Alta
Referència: 96316

Magnífic dúplex de 110 m² a la zona alta de Premià de Mar amb balcó, terrassa i aprop de tots els serveis, comerços, transport públic i CAP.

A la planta principal trobem un ampli saló menjador amb sortida a terrassa, cuina completament equipada amb safareig annex i un lavabo de cortesia.

A la primera planta trobem la zona de nit composta per 2 habitacions dobles (una d'elles tipus suite amb bany privat), 1 habitació individual i 1 bany complet.

A través d'unes escales de fusta s'accedeix a la golfa, actualment utilitzada com a habitació.

Calefacció, aire condicionat, fusteria interior de roure, fusteria exterior d'alumini i porta blindada fan d'aquest habitatge de l'any 2.000 una llar definitiva. Plaça de pàrquing opcional en la mateixa finca.

No ho dubti més i contacti'ns per a visitar-ho!!!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Premià de Mar és la segona ciutat més poblada del Maresme ,es situa a 23 quilòmetres del centre de Barcelona. La carretera N-II recorre la franja costanera. Posseeix extenses platges, amb gran volum de sorra. Al costat d'elles hi ha uns passejos, dotats d'exercicis variats per a esportistes, amb gran amplitud per a caminar i anar amb bicicleta.

Premià de Mar té un clima mediterrani ,els estius són càlids i els hiverns suaus. Ideal per a viure!

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 100 m2
Superfície construïda 110 m2
Habitacions 3
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: