Pis amb gran terrassa a Calella!
Preu de venda: 227.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Calella
Referència: 96425

Ubicat al cor de Calella, aquest pis captura l'essència de l'estil de vida mediterrani. La seva ubicació estratègica et permet gaudir dels seus encantadors carrers, plens de botigues, restaurants i bars. Però això no és el millor, ja que la platja és a només 5 minuts de distància, amb un preciós passeig per gaudir de les tardes prenent l'aire i observant el mar.

El pis disposa d´una cuina completament equipada i un ampli saló menjador, amb grans finestres que permeten que la llum natural ompli cada habitació, creant així un ambient càlid i acollidor. Els dormitoris tenen espais ben aprofitats i amb grans opcions per a la vostra organització.

Però el millor d´aquest pis és la seva àmplia terrassa, que pots dissenyar al teu gust, i aprofitar l´espai per crear la teva zona de confort favorita, per a les tardes de desconnexió i descans.

A més de totes aquestes característiques, Urbenia Serveis Immobiliaris s'enorgulleix d'oferir-te serveis addicionals per fer de la teva mudança una experiència sense preocupacions. El nostre equip d'experts estarà encantat d'ajudar-vos amb tots els aspectes relacionats amb la compra de la vostra nova llar, des del finançament fins a la decoració.

No esperis més i posa't en contacte amb Urbenia Serveis Immobiliaris per descobrir com fer d'aquest pis la teva nova llar. Et garantim que no te'n penediràs!


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Calella, capital turística de la comarca costanera catalana. Amb una activitat econòmica pròspera, presenta una àmplia varietat de serveis i una gran oferta lúdica i comercial. Ciutat de vianants, acollidora i dinàmica, amb zones verdes i, sobretot, la seva platja construeixen un paisatge excel·lent. Molt bona comunicació cap a Barcelona i Girona, clau per fer excursions i altres activitats.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 68 m2
Superfície construïda 78 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Cirerer
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: