Pis en Venda a Vilassar de Dalt !!
Preu de venda: 240.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Vilassar De Dalt
Referència: 96426

PRODUCTE APIALIA

Pels que no conegueu encara el municipi de Vilassar de Dalt, és un fantàstic poble de muntanya, amb aprop de 10.000 habitants i amb els serveis necessaris per a poder fer una vida a peu en un entorn acollidor i envoltat de naturalesa, comunicat perfectament amb l'autopista, t'ofereix la possibilitat de combinar el ritme de vida entre la ciutat i el poble, perquè només necessites 15 minuts per a entrar a Barcelona.

Et ve de gust venir-te a viure?.., perquè si és el cas, val la pena que vegis les fotografies d'aquest magnífic 1r pis d'alçada amb 100m2, amb vistes a la muntanya i al mar que podràs gaudir mentre siguis a la terrassa.

Aquest ampli pis compta amb 3 habitacions (2 d'elles dobles), un ampli bany, cuina, safareig, un saló menjador de 27m2 i terrassa amb vistes.

Vilasar de Dalt és un poble mil·lenari, que va anar creixent al voltant del castell del segle X (declarat monument històric i artístic) i la parròquia del segle XI.

Pels  amants dels passejos per la muntanya, a la part alta de la Serralada litoral trobem diversos cims de la Serra de la Marina, com el Turó d'en Cases, el Turó d'en Banús ó el Turó d'en Roure.

Truca´ns i demana una visita !!

Característiques
superfície útil 89 m2
Superfície construïda 90 m2
Habitacions 3
Banys 1
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Estat
Tipus de terra Gres
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: