Pis en venda a Sant Pere!
Preu de venda: 119.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Tordera
Referència: 96651

Pis de 65 m2 construïts al barri de Sant Pere, es distribueix en dos dormitoris un doble i un altre individual, amb una àmplia cuina oberta al costat del saló menjador i amb sortida a un petit però agradable balcó, a més d´un bany complet amb banyera. Està molt ben situat a 5 minuts de l´estació de tren de Tordera ia 15 minuts del centre. En un bloc seminou del 2009, amb una comunitat molt tranquil·la, orientat a Girona.

A què espera per visitar-lo? És una increïble oportunitat per preu i zona.

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Tordera, entre el mar i la muntanya que la fan un racó privilegiat i tranquil. Aquest gran municipi té una bona comunicació entre Girona i Barcelona. Per la seva gran importància natural i paisatgística ofereix una gran oportunitat d'activitats com el senderisme i els productes de proximitat. És un espai de convivència social molt agradable i còmode ple d'entitats que mantenen les tradicions vives.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i el lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments

específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vine a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
superfície útil 55 m2
Superfície construïda 65 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: