Pis de quatre habitacions i dos banys amb ascensor per menys de 200.000€!
Preu de venda: 199.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Cerdanyola
Referència: 96706

Descobreix aquesta fantàstica llar amb unes vistes panoràmiques impressionants a Argentona per menys de 200.000€!

Imagina despertar-te cada matí i gaudir d'un desdejuni al balcó , contemplant la tranquil·litat de la zona i el sol que il·lumina tot l'espai. Aquest habitatge de quatre habitacions i dos banys compta amb totes les comoditats que necessites per a viure còmodament.

La cuina, equipada i amb molta llum natural, et convida a preparar deliciosos menjars mentre gaudeixes de les vistes des de la finestra. L'espaiós saló menjador de 20m2 és perfecte per a relaxar-te o reunir-te amb amics i familiars en un ambient acollidor.

El bany complet amb banyera i el lavabo de cortesia amb dutxa ofereixen la funcionalitat que necessites en el teu dia a dia. Els quatre dormitoris, distribuïts estratègicament, t'ofereixen la versatilitat d'adaptar-los a les teves necessitats, ja sigui com a dormitoris, despatx, sala polivalent, tu decideixes!

Aquest pis compta amb detalls de qualitat com a portes de roure, finestres d'alumini doble i sòls de gres, que aporten un toc d'elegància i durabilitat a l'espai. A més, disposa de traster per a emmagatzemar les teves pertinences de forma ordenada.

La propietat, de lliurament immediat, està situada en una zona privilegiada de Mataró, Barcelona, en la zona de Cerdanyola. Amb 112,00 m² construïts i 95,00 m² útils, l'habitatge t'ofereix tot l'espai que necessites per a viure còmodament.

No deixis passar aquesta oportunitat única d'adquirir una llar amb encant, unes vistes immillorables i totes les comoditats que necessites. Contacta amb nosaltres en Urbenia Serveis Immobiliaris per a programar una visita i enamora't d'aquesta meravellosa llar!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Mataró és una ciutat mediterrània per a descobrir en qualsevol moment de l'any! És la capital del Maresme i gaudeix d'una ubicació privilegiada: està situada entre la mar i la Serralada Litoral, tan sols a 30 minuts al nord de Barcelona i molt prop de les poblacions més turístiques de la zona. Un passeig pel centre de la ciutat permet conèixer una oferta comercial i gastronòmica de qualitat i diversa, entre la qual també es troben els tradicionals mercats .En la costa, trobaràs unes platges distingides de qualitat turística i amb tots els serveis per a passar una bona estona de bany. Si t'apassiona la muntanya, pots passejar i fer excursions a peu o amb bicicleta.Mataró és una ciutat per a descobrir durant tot l'any, però a l'estiu l'activitat s'intensifica.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 95 m2
Superfície construïda 112 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Traster Si
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: