PRIMERA LINIA DE MAR
Preu de venda: 470.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró
Referència: 96733

PRODUCTE APIALIA

Benvingut a la llar dels teus somnis en primera línia de mar! Aquest pis és simplement un somni fet realitat.

Imagina despertar-te al matí i contemplar les impressionants vistes a la mar des de la teva terrassa de 36 metres quadrats. Gaudeix de sopars a l'aire lliure en la teva zona de "chill out" mentre observes els vaixells passar pel port esportiu de Mataró.

Aquest pis minimalista i modern compta amb un ampli saló menjador amb grans finestrals que permeten l'entrada de llum natural i accés directe a la terrassa. La cuina independent totalment equipada també ofereix accés a la terrassa, creant un ambient perfecte per a gaudir en família o amb amics.

La zona de descans consta de tres habitacions, una d'elles en suite amb bany propi, perfecta per a garantir la teva privacitat i comoditat. A més, la climatització i l'aigua calenta sanitària són proporcionades per TubVerd, energia verda per a una llar sostenible.

Però això no és tot, l'edifici compta amb una increïble terrassa en el terrat amb piscina, solàrium i zona de relax amb impressionants vistes a la mar. A més, el preu inclou dues places d'aparcament i un traster d'11 metres quadrats.

Situat en la zona del Rengle a Mataró, Barcelona, aquest pis de disseny exclusiu de 107 metres quadrats construïts t'ofereix l'oportunitat de gaudir de la vida al costat de la mar en un entorn privilegiat. No perdis l'oportunitat de fer d'aquesta increïble llar la teva nova residència! L'edifici denominat "El Rengle" està situat en una de les zones de major projecció de la ciutat. El TecnoCampus, complex universitari i empresarial, així com els nous serveis i comerços establerts en la zona, han dotat el Rengle d'un caràcter actual i modern. Tot això, en primera línia de mar, i molt ben comunicat amb els principals accessos a la ciutat, vies de comunicació directes amb Barcelona i Girona.

Contacta'ns ara per a més informació i per a concertar una visita perquè puguis descobrir per tu mateix tot el que aquest pis en primera línia de mar té per a oferir. No deixis passar aquesta oportunitat única de viure en un entorn de luxe i exclusivitat! Veuen a descobrir-ho!

Característiques
superfície útil 90 m2
Superfície construïda 101 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Traster Si
Garatges Si
Alçada/Planta 3
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
1ª línia de platja Si
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (A) MOSTRA
Situació aproximada
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: