Benvingut al confort i l'elegància a Sant Andreu de Llavaneres!
Preu de venda: 260.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Sant Andreu de Llavaneres - Centro
Referència: 96742

Descobreix aquest encantador pis acabat de reformar, estratègicament situat i amb orientació a la mar. Situat en el primer pis d'altura, aquesta llar t'ofereix una experiència única des del moment en què travesses la porta.

Deixa't seduir pel seu encantador balcó amb vista a un carrer comercial, perfecte per a gaudir de la bullícia urbana mentre et relaxes amb una tassa de cafè. L'ampli saló menjador amb cuina oberta et brinda un espai acollidor per a compartir moments inoblidables amb els teus sers estimats. A més compta amb un pati privat equipat amb safareig.

La comoditat és una prioritat en aquesta llar. Amb un bany complet que inclou banyera i dutxa, així com una habitació individual i una doble, tindràs tot l'espai que necessites per a viure còmodament.

A més, totes les instal·lacions elèctriques, d'aigua i gas són totalment noves, garantint la teva seguretat i tranquil·litat. Gaudeix del confort en qualsevol època de l'any amb calefacció a gas, aire condicionat i bomba de calor.

T'encanta l'estètica? El sòl de gres que imita a la fusta en tot el pis afegeix un toc de sofisticació i calidesa a cada racó. I per als amants de la tecnologia, totes les habitacions disposen de connexió Ethernet, assegurant un accés ràpid i estable a internet en tot moment. A més, recentment s'han reformat les dues façanes de l'edifici, tots els patis interiors i laterals, així com la instal·lació d'aigua i gas noves, garantint la teva seguretat i tranquil·litat.

No perdis l'oportunitat de fer d'aquest meravellós pis la teva nova llar. Contacta'ns avui mateix per a programar una visita i descobreix totes les meravelles que té per a oferir-te!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Sant Andreu de Llavaneres és un municipi, situat a la comarca del Maresme. Pertanyent a la província de Barcelona en la comunitat autònoma de Catalunya, Espanya. Sant Andreu de Llavaneres està situat a 36 km al nord de Barcelona, a la riba de la costa mediterrània on compta amb el port esportiu Port Balís. Està entre la mar situada a l'est i el parc natural del Montnegre i el Corredor a l'oest. La població té bones comunicacions amb la capital de la província gràcies a la línia 1 de Rodalia Renfe de Barcelona, així com l'autopista del Maresme i la N-II.

El club de golf (a més de dos camps més de pitch&putt) i el port esportiu del Balís col·laboren a donar un aire elitista al municipi.[cita requerida] Comunament, el nom és reduït a Llavaneres.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 80 m2
Superfície construïda 97 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 1
Fust. Exterior PVC
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (F) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: