Àtic amb vista, parquing i zona comunitària!
Preu de venda: 220.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Sant Andreu de Llavaneres - Can Sans
Referència: 96758

A pocs metres de la platja, us presentem aquest preciós pis tot reformat i amb fantàstiques vistes.

Es troba en un recinte privat amb piscina, pista de tennis, pista de básquet, parc infantil, i zones enjardinades.

L'edifici NO té ASCENSOR, és un 5è d'altura.

El pis compta amb saló ampli amb balcó, cuina independent, bany amb dutxa, 2 habitacions dobles i d'elles amb armari de paret.

Té plaça de pàrquing assignada per comunitat.

Té llicència turística.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Sant Andreu de Llavaneres és un municipi, situat a la comarca del Maresme. Pertanyent a la província de Barcelona en la comunitat autònoma de Catalunya, Espanya. Sant Andreu de Llavaneres està situat a 36 km al nord de Barcelona, a la riba de la costa mediterrània on compta amb el port esportiu Port Balís. Està entre la mar situada a l'est i el parc natural del Montnegre i el Corredor a l'oest. La població té bones comunicacions amb la capital de la província gràcies a la línia 1 de Rodalia Renfe de Barcelona, així com l'autopista del Maresme i la N-II.

El club de golf (a més de dos camps més de pitch&putt) i el port esportiu del Balís col·laboren a donar un aire elitista al municipi.[cita requerida] Comunament, el nom és reduït a Llavaneres.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 51 m2
Habitacions 2
Banys 1
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 5
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: