Apartament ampli i luminous a prop de Via Europa - Mataró
Preu de venda: 225.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Mataró - Via Europa
Referència: 96811

Hola! Descobreix aquesta increïble llar a la zona de Via Europa, un indret que destaca per la seva proximitat al parc central i la seva àmplia oferta de serveis propers.

Aquest acollidor apartament situat al costat de la Plaça Itàlia us ofereix tot el que necessiteu. Amb un ascensor en un bloc seminou, aquest pis brilla amb una lluminositat excepcional en ser exterior.

En endinsar-te en aquest espai, et sorprendrà la distribució quadrada que elimina els passadissos innecessaris. Amb dues habitacions, una de matrimoni i una altra individual amb accés a la zona de rentat, podràs gaudir de tranquil·litat al carrer del darrere on regna el silenci.

L'habitatge compta amb detalls de qualitat com a calefacció central, portes de sapelly, terres de parquet i tancaments d'alumini. El bany complet amb banyera només necessita un toc personal per convertir-se en un racó de relax i confort.

I no podem oblidar el plus de comptar amb un ascensor que us porta directament a l'ampli pàrquing, on podràs aparcar el teu cotxe i moto còmodament. Amb entrega immediata i la possibilitat d'incloure-hi mobles, aquesta és una oportunitat que no pots deixar passar.

Precisament aquesta joia immobiliària està gestionada per Urbenia Serveis Immobiliaris. L´immoble, amb 78,00 m2 construïts i 69,00 m2 útils, consta de 2 habitacions, 1 bany, garatge i es troba en un edifici de 4 plantes amb ascensor. Equipat amb calefacció de gas ciutat, moblat, aire condicionat, aigua, llum, gas, safareig i alarma interior, aquest pis ho té tot perquè et sentis com a casa.

UBICACIÓ I VOLTANTS:

La Via Europa, una de les artèries principals de Mataró, és coneguda per la seva àmplia varietat de comerços, restaurants i cafeteries que ofereixen des de gastronomia local fins a opcions més internacionals. Els carrers adjacents que intersecten amb Via Europa complementen l'oferta amb botigues especialitzades i serveis essencials, creant un ambient urbà i convenient.

Aquesta zona és especialment valorada per la seva excel·lent infraestructura de transport. La proximitat a importants vies de comunicació facilita l'accés ràpid i directe tant al centre de Mataró com a altres ciutats properes. Això és ideal per als que treballen a l'àrea metropolitana de Barcelona, però prefereixen viure en un entorn més tranquil i menys saturat.

A més, la zona compta amb diversos espais verds i àrees d'esbarjo, cosa que proporciona un equilibri natural a l'entorn urbà. Els residents poden gaudir de parcs i places ben mantingudes, perfectes per a activitats exteriors i temps d'oci en família.

En resum, la zona de Via Europa a Mataró ofereix un estil de vida urbà amb tots els avantatges de viure a una ciutat ben equipada i accessible, mantenint un agradable sentit de comunitat i qualitat de vida.

Característiques
superfície útil 69 m2
Superfície construïda 78 m2
Habitacions 2
Banys 1
Moblat Si
Calefacció
Garatges Si
Alçada/Planta 3
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Alarma interior Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: