PIS A POBLENOU, PINEDA DE MAR
Preu de venda: 190.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Pineda De Mar - Poblenou
Referència: 96816

Pis de 85 m2, orientat al sud-oest de Poble Nou, Pineda de Mar. Es distribueix en un rebedor que dóna pas a la cuina, estil office i un saló menjador amb sortida al balcó, al costat d'una habitació tipus suite amb bany complet. A l'altre extrem del pis tenim 2 dormitoris, dels quals un és doble, i un bany complet. El millor d'aquest immoble és la lluminositat, s'ubica en una zona molt assolellada i en una comunitat molt tranquil·la, a més de 5 minuts de Calella, amb tot el comerç a mà, ia 5 minuts de la platja.

No espereu més per visitar-lo!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, gran oferta comercial i urbanització amb zones verdes i àrees infantils, la converteixen en un lloc idoni per residir.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i el lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments

específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vine a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
superfície útil 85 m2
Superfície construïda 100 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Alçada/Planta 2
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta lacada
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: