¡Pis en El Cros, Argentona!
Preu de venda: 160.000 €
Comparteix aquest immoble
Pis | Argentona - El Cros
Referència: 96823

Entra en aquesta cinquena planta a FINCA AMB ASCENSOR i deixa't embolicar per la lluminositat que inunda cada racó d'aquest espai acollidor. Gràcies a la seva abundant llum natural i al seu acollidor balcó, podreu gaudir de les vistes i relaxar-vos a l'aire lliure en qualsevol moment del dia.

El cor d´aquesta llar és el seu ampli saló menjador, un espai versàtil que convida a la convivència i la connexió. La cuina, amb la seva galeria annexa, et brinda un lloc perfecte per despertar la teva creativitat culinària i gaudir de moments inoblidables amb els teus éssers estimats.

Amb tres habitacions, aquesta llar ofereix l'espai ideal per a la família o per adaptar-lo segons les teves necessitats. El lavabo i el bany amb dutxa garanteixen la teva comoditat i privadesa en tot moment.

Equipat amb calefacció a gas i aire condicionat, aquesta llar et proporciona el confort que mereixes durant totes les estacions de l'any. La seva ubicació privilegiada, amb una parada d'autobús a pocs minuts, us connecta fàcilment amb totes les comoditats i serveis que puguis necessitar en el teu dia a dia.

No perdis l'oportunitat de fer d'aquest espai la teva nova llar a Argentona. Vine i descobreix el teu refugi perfecte avui mateix! Contacta amb Urbenia Serveis Immobiliaris i fes realitat el somni de viure en un lloc ple d´encant i comoditats!

Aspectes destacats del barri d'El Cros a Argentona:

Ambient Tranquil i Familiar: El Cros és conegut per la seva atmosfera tranquil·la i segura, molt apreciada per les famílies i aquells que busquen un ambient serè per viure-hi. És un barri predominantment residencial amb una forta sensació de comunitat.

Connexió amb la Natura: Argentona, i en particular El Cros, gaudeix d´un entorn natural impressionant. Estar envoltat de zones verdes i parcs fa que sigui fàcil gaudir de l'aire lliure, fer esports o simplement passejar i relaxar-se en un entorn natural.

Accés a Serveis: Encara que El Cros és principalment residencial, té bon accés als serveis necessaris com a supermercats, centres educatius i serveis de salut. A més, està ben comunicat amb el centre d'Argentona, on trobareu més serveis i comerços.

Bona Connectivitat: El barri ofereix una bona connexió tant amb el centre d´Argentona com amb altres ciutats veïnes i Barcelona. Això és gràcies a la seva proximitat a les principals carreteres i autopistes, cosa que permet un desplaçament eficient i ràpid.

Varietat de Propietats: El Cros compta amb una varietat de propietats que s'ajusten a diferents necessitats i pressupostos. Els pisos en aquesta àrea són particularment atractius pel disseny modern i funcional, a més d'oferir comoditats com balcons, terrasses i, en alguns casos, jardins comunitaris.

Característiques
superfície útil 92 m2
Superfície construïda 98 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Alçada/Planta 5
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Tipus de terra Gres
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: