Cerques una espectacular casa a Sant Vicenç de Montalt, per a la teva família? CONTACTANOS
Preu de venda: 580.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Vicenç de Montalt
Referència: 96700

Aquí es presenta una espectacular oportunitat d'adquirir un xalet de 302,14 m² a Sant Vicenç de Montalt, província de Barcelona, que s'erigeix com l'elecció ideal per a una família amb fills a la recerca d'una llar espaiosa i acollidora.

Aquesta impressionant propietat es distribueix en tres plantes, destacant un lluminós saló de concepte obert que es fusiona amb la cuina americana recentment reformada i totalment equipada. Amb quatre dormitoris, dos banys complets, dos lavabos i una zona de jocs i biblioteca de 112m², aquest adossat sorprèn amb detalls pensats per a satisfer les necessitats dels teus sers estimats.

L'exterior de l'habitatge també captiu, ja que compta amb un balcó, terrassa i un jardí amb infinites possibilitats per a crear espais de relax i diversió. A més, incorpora armaris de paret que maximitzen el magatzematge i l'organització en la llar.

La urbanització ofereix un estil de vida excepcional, amb dues piscines, tres pistes de tennis, una de futbol i àmplies zones verdes per a gaudir en família. La propietat gaudeix d'una orientació sud que garanteix una lluminositat excepcional durant tot el dia, creant un ambient càlid i acollidor en cada racó de la casa.

Entre les comoditats d'aquest xalet es troben la calefacció de gas, l'aire condicionat, la fusteria exterior d'alumini i els sòls de gres i ceràmica, que proporcionen durabilitat i fàcil manteniment. Destaca també la recent instal·lació de 6 plaques solars, un detall sostenible que et permetrà estalviar en la teva factura energètica.

Situada a només dos minuts de la platja, en una zona tranquil·la i ben comunicada, aquesta propietat és l'escenari perfecte per a gaudir de la vida mediterrània al màxim. Amb col·legis i serveis pròxims, viure en aquest adossat és garantia de confort i conveniència a cada moment.

No deixis passar aquesta oportunitat única d'adquirir un xalet excepcional a Sant Vicenç de Montalt! Contacta'ns en Urbenia Serveis Immobiliaris per a més informació i descobreix la teva pròxima residència de somni. Benvingut a la teva nova llar!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Sant Vicenç és un poble acollidor, ple d'història, tradicions i records amb gent oberta i participativa, acostumada a donar la benvinguda a tots aquells que arriben buscant un lloc que combini la tranquil·litat i el bon repòs, on gaudir de la bellesa d´alguns dels seus racons i paratges, amb una oferta prou engrescadora de festes populars, activitats culturals i lúdiques i amb uns serveis de qualitat, amb una població de prop de 6.500 habitants, Sant Vicenç ofereix, tant al resident com al visitant, un municipi obert al mar i envoltat alhora de muntanyes.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 276 m2
Superfície construïda 300 m2
Superfície jardí 38 m2
Habitacions 4
Banys 4
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Roure
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: