Casa en venda a Tordera!
Preu de venda: 325.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Tordera
Referència: 96703

Preciosa casa adossada de 113 m2 a 3 vents. Es distribueix en una planta principal, amb àmplia cuina office, bany de cortesia i un gran i lluminós saló menjador, amb xemeneia de Pellet, des del qual accedim a un preciós i ampli jardí amb barbacoa i piscina privada. A la planta superior tenim 3 dormitoris, dels quals un doble, dos individuals i bany complet. El millor daquesta casa és que es troba totalment equipada i té un estat impecable.

Té aire condicionat, plaques solars, tendals, calefacció a gas, i és a 5 minuts del poble, a més de molt ben comunicada per carretera a Girona i Barcelona.

No esperis més per visitar-la! És una increïble oportunitat!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Tordera, entre el mar i la muntanya que la fan un racó privilegiat i tranquil. Aquest gran municipi té una bona comunicació entre Girona i Barcelona. Per la seva gran importància natural i paisatgística ofereix una gran oportunitat d'activitats com el senderisme i els productes de proximitat. És un espai de convivència social molt agradable i còmode ple d'entitats que mantenen les tradicions vives.

 Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i el lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments

específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vine a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
superfície útil 120 m2
Superfície construïda 113 m2
Superfície jardí 175 m2
Superfície parcel·la 250 m2
Habitacions 3
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Cirerer
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: