Descobreix la teva llar de somni amb vistes al mar!
Preu de venda: 630.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Alella - Mas Coll
Referència: 96738

Aquesta casa espectacular a 4 vents, distribuïda en 4 plantes, ofereix una experiència de vida incomparable amb vistes panoràmiques al mar des de cada racó de la casa.

A la planta principal trobem un ampli saló menjador i una cuina completament equipada amb els millors electrodomèstics que disposa d'accés directe a una terrassa que us convida a gaudir d'unes inigualables vistes sobre la urbanització del Mas Coll que arriben fins al mar. A més, compta amb una zona de safareig i un lavabo de cortesia per a més comoditat.

La primera planta acull una luxosa suite amb bany privat, al costat de dues acollidores habitacions, una doble i una altra individual, totes banyades per la llum natural que es filtra a través dels finestrals. Un segon bany complet completa aquesta planta, assegurant el confort de tota la família.

Pujant a la segona planta, et sorprendrà una versàtil sala polivalent amb sostre amb golfes i el seu propi bany, ideal per adaptar-la a les teves necessitats, a més d'oferir-te accés a una terrassa panoràmica des d'on poder gaudir d'unes vistes de vertigen.

I a la planta inferior, el luxe arriba al màxim esplendor amb una piscina interior amb jacuzzi, un modern gimnàs i la sortida directa a un jardí amb pèrgola i zona de barbacoa, on crearàs inoblidables moments amb família i amics.

Amb terres de parquet i marbre, fusteria exterior d'alumini, calefacció i aire condicionat a totes les estances, persianes elèctriques i un pàrquing per a 2 cotxes, aquesta casa redefineix el concepte de confort i exclusivitat.

No deixis passar aquesta oportunitat única de viure en un entorn privilegiat on el luxe i la comoditat es fusionen per brindar-te la vida que mereixes.

Contacta'ns avui mateix i fes realitat el somni de casa teva!

UBICACIÓ I VOLTANTS :

Alella és un municipi de Catalunya, Espanya. Pertanyent a la província de Barcelona, a la comarca del Maresme. La localitat està situada en una zona muntanyenca, a uns 2 quilòmetres de la mar i a uns 18 quilòmetres de Barcelona.

Entorn molt agradable, vistes a la mar i bona comunicació per Autopista i Nacional II. La localització d'aquesta propietat és estratègica ja que és una zona residencial tranquil·la on tenir a mà tots els serveis i poder anar caminant a qualsevol lloc a més de comptar amb els millors col·legis internacionals a tan sols 7 minuts amb cotxe o transport públic.


Característiques
superfície útil 198 m2
Superfície construïda 205 m2
Superfície parcel·la 518 m2
Habitacions 4
Banys 4
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Marbre
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: