Benvingut al paradís a la urbanització Bonamar a Cabrera de Mar!
Preu de venda: 485.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Cabrera De Mar - Costamar
Referència: 96760

Descobreix aquest espectacular habitatge que ho té tot perquè visquis l'estil de vida que sempre has somiat.

A la planta baixa, us espera un ampli saló menjador on la llum natural flueix sense parar i us convida a relaxar-vos. A més, podràs gaudir de moments a l'aire lliure al jardí privat amb barbacoa. La cuina totalment equipada i un bany de cortesia completen aquesta planta per a la teva comoditat diària.

A la primera planta, tres encantadores habitacions us esperen: una individual amb sortida a balcó, una doble i una triple amb vestidor, juntament amb un bany complet per a la comoditat de tota la família.

Però la veritable joia d'aquest habitatge es troba a la segona planta, on una sala polivalent us ofereix infinites possibilitats. Des d´aquí, accedeix a la impressionant terrassa solàrium amb vistes al mar que et deixaran sense alè i et convidaran a relaxar-te i gaudir del clima mediterrani.

La urbanització ofereix una àmplia gamma de comoditats, com una refrescant piscina comunitària, zona infantil i sala comunitària polivalent per a reunions i esdeveniments. A més, tindràs accés directe a la platja per gaudir de la brisa marina.

No us preocupeu per l'aparcament, ja que inclou plaça de pàrquing!

Viu en un indret on el luxe es combina amb la comoditat i la bellesa natural. Contacta'ns avui mateix per a més informació i visita aquesta joia en persona! No us perdeu l'oportunitat de viure en aquest meravellós habitatge que Urbenia Serveis Immobiliaris té per a tu a Cabrera de Mar! T'esperem!

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Cabrera de Mar és un municipi de la comarca del Maresme. És a la costa, al costat de la riera d'Argentona i limitat pels contraforts de la serralada Litoral. També hi ha una plana lleugerament inclinada que arriba fins a un ampli litoral de sorra. Situada en una petita i frondosa vall oberta al mar i vigilada per l'imponent castell de Burriac. Conserva un preat patrimoni arqueològic, és, avui dia, un portal de coneixement per entendre l'empremta de la civilització Ibero romana i un lloc on descobrir el contrast entre el paisatge de la serralada Litoral i les seves platges de sorra fina.

Característiques
superfície útil 110 m2
Superfície construïda 117 m2
Habitacions 4
Banys 2
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Gres
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Zones comunes Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: