Nau Industrial en venda i lloguer a Cabrera De Mar, Barcelona
Preu de venda: 5.000.000 € Preu de lloguer: 29.000 €
Comparteix aquest immoble
Nau | Cabrera De Mar
Referència: 95677

Gran oportunitat en el món de les naus industrials!

Et presentem una impressionant nau industrial situada  el polígon de Cabrera de Mar, amb un accés immillorable a les principals vies de comunicació: la C-32 i NII.

Aquesta nau compta amb una superfície de 5.800 metres quadrats, la qual cosa la converteix en el lloc perfecte per al teu negoci o projecte industrial, la versatilitat és una dels seus majors avantatges, ja que tens l'opció de llogar-la íntegrament per 29.000€ al mes ó de manera modular, en 3 plantes, per a adaptar-se perfectament a les teves necessitats.

Si estàs buscant una inversió a llarg termini, també està disponible per a la venda per 5.000.000€, oferint-te una oportunitat única en el mercat immobiliari industrial.

El millor de tot és que es lliura totalment acabada, cosa que significa que pots començar el teu negoci o projecte sense preocupar-te per costoses renovacions o remodelacions.

Per a la teva comoditat, la nau compta amb diverses places de garatge disponibles, assegurant un fàcil accés i estacionament per a tu i els teus empleats, a més, les rampes d'accés estan dissenyades per a acomodar tot tipus de vehicles, des de camions de càrrega pesada fins a vehicles més petits.

Contacta'ns avui mateix per a programar una visita i descobrir totes les possibilitats, que aquesta nau té per a oferir al teu negoci!

LLIURAMENT IMMEDIAT I S´ENTREGARÀ COMPLETAMENT A ESTRENAR !!


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 5.800 m2
Superfície parcel·la 6.000 m2
Pàrquings Si
Estat
Qualificació Energètica En tràmit
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: