Parcel·la amb Projecte de Construcció i Llicència d'Obres a Vallromanes
Preu de venda: 190.000 €
Comparteix aquest immoble
Terreny | Vilanova Del Valles
Referència: 92155

A pocs minuts del centre de Vallromanes, en la sortida de l'exclusiva urbanització Ca Palau (que correspon administrativament a Vilanova del Valls) es troba estigui terreny de 2.585 m² en el qual es pot construir un habitatge de fins a 645m2 en fins a dues altures, un 25% edificable del total de la parcel·la.

Disposa d'enllumenat públic, xarxa de sanejament, subministrament d'aigua, subministrament elèctric, xarxa de telèfon, canalització de gas, pavimentació de vials.

Un lloc envoltat de naturalesa però al mateix temps perfectament comunicat a tan sols 5 minuts amb cotxe del Club de Golf Vallromanes, de Barcelona a 20 minutos amb cotxe i a 20 minutos de la costa i les seves platges i ports esportius.

El terreny s'embeni amb un Projecte de Construcció d'una casa unifamiliar de 383m2.

Disposa de Llicència d'Obra, Estudi Topogràfic i Geodèsic.

El projecte està realitzat d'acord amb les normes urbanístiques corresponents i les seves característiques principals són:

Qualificació: Sòl urbà amb edificació aïllada envoltada de jardí.

Edificabilitat: 383,62 m²

Façana: 43,17 m

Altura maxima: 3,40 m

Coberta plana practicable.

Piscina.

La façana de l'edifici serà amb maó color blanc i formigó armat per a les parts estructurals de la contenció del terreny. La coberta plana serà practicable d'una banda i la coberta enjardinada per l'altre.

Vallromanes és un poble situat en un entorn extraordinari per a viure, envoltat de naturalesa i famós pels seus restaurants, exclusiu Club de Golf i balneari Aire de Vallromanes.

Té accés a l'autopista AP-7 que connecta França amb Barcelona, està prop del Port Nàutic i platja del Masnou, també prop del Circuit de Formula 1 i del reconegut centre comercial La Roca Village.

Els llargs recorreguts i bonics itineraris que transcorren dins del Parc de la Serralada Litoral són, sens dubte, un pol d'atracció per als amants de la naturalesa i el senderisme.

És una localitat ideal per a portar un tipus de vida tranquil·la en plena naturalesa, entre la mar i la muntanya, a només 25 km de Barcelona.

Característiques
Superfície parcel·la 2.585 m2
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Telèfon Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: