Cabrils urbanització. Casa a 4 vents amb gairebé una hectàrea de parcel·la i 264m2 d'habitatge.
Preu de venda: 795.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Cabrils
Referència: 90980

Es compon de diverses plantes com dues cases independents ideal per a dues famílies. 6 habitacions, 4 banys, dos menjadors i dues cuines. Tot nou a estrenar del 2009. Piscina privada amb zona chill out i gran barbacoa amb porxo apte per a gaudir de grans reunions amb la família i amistats.

Les estades a la casa estan molt ben repartides en dues plantes independents i comunicades alhora. Disposa d'un despatx estudio de 12m2. Acabats recents com a sòl de parquet, calefacció a gas, splits d'aire condicionat, portes de fusta blanca i tancaments d'alumini doble. Dues xemeneies en cada saló, armaris de paret i vestits.

La part del terreny està condicionat per a hort i animals amb la piscina impecable amb una llicència turística aprovada per a llogar i treure-li més partit.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Cabrils és un municipi del Maresme interior localitzat entre els municipis de Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Orrius, Argentona i Cabrera de Mar, i situat a uns deu quilòmetres de Mataró, capital de la comarca,província de Barcelona. Cabrils s'ha convertit en una important població residencial. L'edificació d'urbanitzacions residencials ha canviat el paisatge del municipi augmentant la funció comercial i dels serveis.

Cabrils és una caixa de sorpreses. Està ple de contrastos i de tresors amagats. És una combinació perfecta de modernitat i tradició. Passejant pels seus carrers es fa olor la calor dels elements quotidians de sempre. És un poble on es respira qualitat de vida en autèntic estat pur.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 260 m2
Superfície construïda 264 m2
Superfície parcel·la 10.000 m2
Habitacions 6
Banys 4
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta pintada
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: