CASA A SANT QUIRZE - CALELLA !!
Preu de venda: 590.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Calella
Referència: 92218

PRODUCTE APIALIA-

La casa es compon de 4 plantes.

A la planta baixa trobem l'accés principal i l'accés independent per a vehicles, aquest últim baixa fins a la planta semisoterrani on es troba el garatge per a un mínim de dos cotxes, a més en aquesta planta tenim el gimnàs, un bany, el celler i un ampli safareig.

A la planta baixa per l'exterior trobem un preciós porxo d'obra i una fabulosa terrassa perfectament decorada amb plantes, ornaments i mobiliari d'exterior.

Entrant a la casa trobem el rebedor que distribueix a 2 zones diferents, d'una banda a la zona més baixa tenim un gran saló-menjador de 25m2 perfectament moblat amb mobles de roure fets a mida i per l'altre tenim la cuina de sostre arquejat, molt acollidora i equipada, també hi ha un lavabo i una habitació que pot utilitzar-se com a despatx.

Pujant per les escales, accedim a la primera planta on trobem un distribuïdor que dona les altres habitacions i el bany principal, a l'esquerra trobem 2 dormitoris perfectament moblats i a la dreta, tenim l'habitació principal, també perfectament moblada, el bany és independent i de disseny amb acabats moderns, l'habitació principal té sortida directa a la terrassa amb fabuloses vistes a la piscina, zona ajardinada i a la muntanya.

En accedir al nivell inferior de l'habitatge, ens trobem amb el garatge, el gimnàs, el celler i una bany amb plat de dutxa !!

Característiques
superfície útil 88 m2
Superfície construïda 193 m2
Superfície parcel·la 677 m2
Habitacions 4
Banys 2
Calefacció
Garatges Si
Estat
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Situació aproximada
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: