CASA ADOSSADA A SANTA SUSANA
Preu de venda: 295.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Santa Susanna - Can Gelart
Referència: 93594


Preciosa casa a Santa Susana. A la planta principal trobem un ampli rebedor amb un armari a mida, que porta a una àmplia cuina office i bany de cortesia, al costat del saló menjador en dos nivells amb xemeneia, aquest amb sortida a àmplia terrassa i amb accés a les golfes per una escala de fusta. Per l'àmplia escala accedim a la planta menys 1, on tenim dues habitacions dobles amb armaris encastats, un bany complet, garatge i trasters. A la planta menys 2 trobem dues habitacions dobles amb armaris de paret i un bany complet, les dues habitacions amb sortida a un preciós pati.

La casa té un metratge amb moltes possibilitats orientades a l'oest i amb piscina comunitària. Què esperes per visitar-la?

UBICACIÓ I VOLTANTS:

Santa Susanna, lloc modern banyat per la platja i al costat de la serra del Montnegre. Gaudeix de molt bona comunicació amb Barcelona i Girona. Disposa d'una varietat de serveis de qualitat, d´oci, d'activitats esportives i familiars. Aquest petit municipi té un llarg passeig marítim molt agradable, imant per als hotels, que l'asseguren com un lloc tranquil i relaxant.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.

Característiques
superfície útil 171 m2
Superfície construïda 200 m2
Superfície jardí 60 m2
Habitacions 4
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Pi
Estat
Tipus de terra Gres
Piscina comunitària Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: