CASA A PINEMAR
Preu de venda: 790.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Pineda De Mar - Pinemar
Referència: 93679

Amb llicència turística

La casa disposa d'ampli garatge per a 4 cotxes a peu de carrer.

La planta principal es compon de 4 dormitoris tots dobles amb armaris de paret, 2 banys, un d'ells suite, cuina office i un ampli saló menjador amb xemeneia que ens dona accés a un espaiós jardí amb piscina i preciosa terrassa.

El primer pis es distribueix també en un ampli saló amb xemeneia, cuina office i dos banys complets.

I en la planta baixa trobem una sala polivalent amb cuina, 2 habitacions dobles amb armaris de paret i un bany.

Aquesta casa és ideal per a tres famílies en disposar de tres plantes. Molt ben comunicada amb Pineda, orientada al sud, és una oportunitat per les seves dimensions i la seva ubicació.

No hi ha res igual en la zona, a quines esperes per a visitar-la?


UBICACIÓ I VOLTANTS:

Pineda, poble entre la costa mediterrània i la serra del Montnegre. La proximitat i la bona comunicació amb Barcelona i Girona formen part del seu atractiu. Lloc ple d'activitats i propostes, amb cafeteries, terrasses i restaurants, amb una gran oferta comercial i una urbanització amb zones verdes i àrees infantils que la converteixen en un lloc idoni per residir.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, PREMIÁ DE MAR, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 360 m2
Superfície construïda 380 m2
Superfície parcel·la 496 m2
Habitacions 10
Banys 5
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Sapelly
Estat
Tipus de terra Gres
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: