Preciosa casa ben situada a els Ginesteres !!
Preu de venda: 398.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Argentona - Les Ginesteres
Referència: 94502

Preciosa casa ben situada a els Ginesteres !!

Aquesta casa de 4 habitacions i 3 banys destaca per les seves àmplies habitacions, per la lluminositat gràcies a la seva orientació, per la ubicació així com per les vistes.

La planta principal disposa de saló i cuina-menjador, des d'aquesta planta es surt a la terrassa,  amb piscina i amb boniques vistes.

A la planta superior es troben les habitacions, totes àmplies, la principal amb bany en suite i vistes.

En quant a la seva ubicació, cal ressaltar que es troba al principi de la urbanització, en una zona molt assolellada, tranquil·la i a pocs minuts del poble.

Disposa de plaques solars , això fa que la despesa energètica sigui mínim ja que tota la casa funciona amb electricitat.

No la deixis escapar.


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Argentona és un municipi i localitat espanyola de la província de Barcelona, a Catalunya. Pertanyent a la comarca del Maresme, compta amb una població de 12.745 habitants

El nucli urbà es troba en el marge dret de la “Riera d'Argentona”, un curs d'aigua intermitent. Les cases s'agrupen al voltant d'una elevació en la qual va ser erigida una església. Altres nuclis de població són Sant Miquel del Cros, uns tres quilòmetres “rigués” a baix, i les urbanitzacions de “Els Ginesteres”, “CanCabot”, “Can Raimí” i “Sant Pere de Clarà”, sobre les muntanyes que s'alcen a banda i banda de la “riera”.

Es troba molt aprop de la ciutat de Mataró i a uns 30 quilòmetres de Barcelona.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
Superfície construïda 184 m2
Superfície parcel·la 817 m2
Habitacions 4
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior PVC
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (A) MOSTRA
Llum Si
Aigua Si
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: