Casa en venda a Sant Cebria De Vallalta, Barcelona (Urbanitzacions)
Preu de venda: 425.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Cebria De Vallalta - Urbanitzacions
Referència: 94570


En planta baixa trobem menjador i cuina amb xemeneia + dos magatzems de 25 m. cadascun. En la primera planta trobem saló-menjador amb xemeneia , cuina , dues habitacions dobles , una individual i bany complet amb banyera.

Annexos a la finca i d'ús privat trobem dos magatzems mes i un restaurant de 210m amb zona d'aparcament amb arboles i terrassa exterior.

La finca disposa d'aigua pròpia de dos pous , bassa que s'utilitza com a piscina i quadra per a cavalls i gran espai boscós voltant i amb accés directe des de la carretera que proporciona un fàcil accés.

Finca amb grans possibilitats de reforma i expansió!

UBICACIÓ I VOLTANTS

Sant Iscle de Vallalta és un d'aquests pobles entre la costa i l'interior que fan olor de bosc i a mar. Integrat al Maresme i al costat del Parc Natural del Montnegre-Corredor, manté el seu aire rural d'antany i té un bell nucli antic de cases baixes i blanques al voltant de la seva església parroquial, que conserva un arc originari del segle X.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o veuen a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR

Característiques
superfície útil 437 m2
Superfície construïda 600 m2
Superfície parcel·la 40.000 m2
Habitacions 3
Banys 1
Calefacció
Fust. Exterior Fusta
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Terrazo
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Vídeo Promocional
Tour Virtual
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: