XALET REFORMAT AMB PISCINA I GARATGE
Preu de venda: 429.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Sant Cebria De Vallalta
Referència: 94575


La primera planta té una superfície de 130m i en ella trobem una suite amb bany complet amb jacuzzi + vestidor, dues habitacions dobles totes elles amb sortida a terrassa , una habitació individual i un bany complet amb plat de dutxa

En segona planta trobem saló-menjador amb cuina office de 55m amb sortida a zona enjardinada i zona de barbacoa i un celler / magatzem .

En l'exterior podem gaudir de la zona de pícnic i piscina tot això envoltat de arboles fruiteres i espai per a petit hort.

Aquest preciós xalet disposa de tots els serveis i urbanístics del municipi, fins i tot un servei de bus.

Totes les instal·lacions de llum , aigua i gas es van actualitzar en la ultima reforma i disposa de servei de vigilància privada a més de la comunitària de la urbanització.

Fusteria interior i exterior d'alumini, sòls de ceràmica i acabats de qualitat.

No deixis de veure aquest bonic xalet!!

UBICACIÓ I VOLTANTS

Sant Cebrià, està situat a l'interior de la comarca del Maresme. Envoltada de pinedes i boscos de sureres i castanyers, la vila de Sant Cebrià de Vallalta convida a descobrir el seu ric entorn natural a través de rutes senyalitzades que ens endinsen en la biodiversitat del Parc Natural Montnegre -corredor.

Terra freses i bolets, perles de la gastronomia local, Sant Cebrià conserva un ric patrimoni de masies disseminades pel seu terme que avui encara fan d'aquest poble una reserva agrícola al costat de la mar.

Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o veuen a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARO,ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR

Característiques
Superfície construïda 250 m2
Superfície parcel·la 980 m2
Habitacions 4
Banys 3
Moblat Si
Cuina moblada Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Alumini
Tipus de terra Ceràmica
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Qualificació Energètica (G) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vigilància Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: