CASA A CABRILS AMB MOLTA LLUM !!
Preu de venda: 695.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Cabrils
Referència: 94632

CASA A CABRILS AMB MOLTA LLUM !!

Bonica casa, molt ben situada a Cabrils, a una zona de fàcil accés a la carretera principal, per la qual cosa està molt ben comunicada.

La seva orientació és excepcional, per la qual cosa té molta llum i unes boniques vistes.

L'habitatge consta de 4 àmplies habitacions i una sala polivalent, ideal per a una sala de jocs o bé com a zona d'entreteniments, també té 2 banys complets i un lavabo, disposa d'un ampli menjador de 35m2 amb sortida directa a una terrassa, amb porxo per a poder gaudir de l'exterior i accés al jardí , amb piscina privada en un jardí mediterrani, amb el que estalviaràs en aigua i en hores de cura, també disposa d'habitació a la planta baixa, per si algún membre de la família té dificultat de moviment.

Habitatge d'un únic propietari , que en el seu moment es va construir al seu gust, amb un total de 301m² !!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Cabrils és un municipi del Maresme interior localitzat entre els municipis de Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Orrius, Argentona i Cabrera de Mar, i situat a uns deu quilòmetres de Mataró, capital de la comarca,província de Barcelona. Cabrils s'ha convertit en una important població residencial. L'edificació d'urbanitzacions residencials ha canviat el paisatge del municipi augmentant la funció comercial i dels serveis.

Cabrils és una caixa de sorpreses. Està ple de contrastos i de tresors amagats. És una combinació perfecta de modernitat i tradició. Passejant pels seus carrers es fa olor la calor dels elements quotidians de sempre. És un poble on es respira qualitat de vida en autèntic estat pur.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 227 m2
Superfície construïda 301 m2
Superfície parcel·la 600 m2
Habitacions 5
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: