Casa ideal per a 2 famílies !!
Preu de venda: 460.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Arenys de Munt
Referència: 94908

La urbanització es troba a pocs metres del poble d'Arenys de munt, amb carrers recentment asfaltats, enllumenat, gas natural, fibra òptica..... Urbanització al dia.

La casa és gran i amb piscina.

A nivell de carrer,  tenim un garatge per a 2 cotxes amb magatzem d'uns 65 m².

A la Primera planta,  tenim un apartament independent amb saló, 1 habitació, 1 bany amb dutxa, una sala polivalent de més de 200 m² amb possibilitat de fer cuina etc...

A la planta superior,  tenim la casa principal, amb la parcel·la a nivell amb piscina

A planta planta baixa de la casa , tenim un saló ampli amb xemeneia amb unes vistes al mar impressionants, des del sofà de casa!, tenim una cuina àmplia a gas natural amb barbacoa dins la cuina, 3 habitacions dobles amb armaris de paret, una d'elles és tipus suite, compta amb 2 banys, un a la suite amb banyera i l'altre amb dutxa.

A la planta segona de la casa principal , tenim un estudi habilitat actualment com l'habitació principal tipus suite, amb vistes i amb sostres forrats de fusta.

Si el que cerques és una casa amb moltes opcions i espai, no ho dubtis i veuen a veure-la !!, aquí segur pots adaptar-ho al que necessites!


UBICACIÓ I VOLTANTS :

Arenys de Munt és un municipi situat al Sud de la comarca del Maresme, que limita amb el Vallès Oriental. El petit nucli urbà, agarrat a la Riera, està a 4 km d'Arenys de Mar i de la costa, 13 km de Sant Celoni, 10 km de Mataró i 45 km de Barcelona. El terme queda bastant ben comunicat amb la carretera comarcal B-511 d'Arenys de Mar a Sant Celoni, amb la BV-5031 de Cornellà a Fogars de Tordera i, últimament, amb l'A-19, que frega el límit meridional del municipi

És una població on es barregen història i tradició amb gastronomia i cultura. Un portal d'entrada al Parc del Montnegre i el Corredor des d'on realitzar excursions a peu o amb bicicleta en un entorn de boscos frondosos recorreguts per sinuosos rials (camins de terra pels quals discorre l'excés d'aigua cap a la mar). Un lloc per a descobrir la tradició dels encaixos i provar productes autòctons, com la cirera de Roca o les pomes de farciment per Sant Martí.


Necessites vendre el teu habitatge?

Urbenia Serveis Immobiliaris és avui en dia una agència 360 graus, amb la infraestructura i l'experiència necessàries per a poder oferir tots i cadascun dels serveis vinculats a la venda i lloguer d'habitatges.

L'equip d'assessors està acompanyat i recolzat en tot moment per una estructura molt potent amb departaments específics en quatre grans àrees: finances, imatge i comunicació, obra nova i actius bancaris.

Contacta amb nosaltres o vina a visitar-nos a qualsevol de les nostres oficines a BARCELONA, MATARÓ, ARENYS DE MAR O PINEDA DE MAR.


Característiques
superfície útil 248 m2
Superfície construïda 591 m2
Superfície parcel·la 599 m2
Habitacions 5
Banys 4
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Fusta
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Piscina privada Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (D) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: