Casa aparellada, amb acabats d'alta qualitat !!
Preu de venda: 745.000 €
Comparteix aquest immoble
Xalet | Alella
Referència: 94989

Des d´ URBENIA us volem presentar aquesta magnífica casa aparellada , amb els millors acabats, a una de les zones més tranquil·les d'Alella (Mas Coll), amb zona comunitària, piscina i tennis per a tan sols 25 veïns.

La casa de 276m2, construïda l'any 2001, orientació sud , es troba a una de les zones residencials pròximes al centre del poble, amb unes vistes espectaculars al mar i a la muntanya.

A la planta principal ens trobem el saló/menjador de grans dimensions, amb sortida directa al jardí davanter de doble alçada que és ideal per a aquests sopars d'estiu amb família i amics, en aquesta mateixa planta, trobem també la cuina tipus office , en perfecte estat i totalment equipada, amb taula per a quatre comensals, una altra sortida al jardí davanter i un bany de cortesia completa la zona de dia.

A la primera planta trobem la zona de nit , formada per tres habitacions individuals molt completes, una petita habitació amb rentadora, un bany complet i la suite principal amb bany privat.

A la segona planta, trobem un espai diàfan amb sostre inclinat de fusta, xemeneia amb sortida a terrassa d'uns 30m2, on gaudir d'unes meravelloses vistes al mar.

Sòls de marbre, fusteria exterior d'alumini amb doble vidre, calefacció a gas i ascensor privat, fan d'aquesta bonica casa una llar definitiva.

Finalment, el pàrquing amb capacitat per a dos cotxes, gran zona de magatzematge I compta amb porta basculant mecanitzada.

Totes les plantes estan comunicades per ascensor, amb revisions al dia i en perfecte estat d'ús.

Finalment, al final del carrer, trobem la zona comunitària amb una piscina d'aigua salada, una pista de tennis i una zona de barbacoa amb gespa i jardí.

No ho dubti més i contacti'ns per a visitar la casa dels seus somnis !!

Característiques
superfície útil 237 m2
Superfície construïda 276 m2
Habitacions 4
Banys 3
Cuina moblada Si
Calefacció
Traster Si
Garatges Si
Fust. Exterior Alumini
Fust. Interior Faig
Estat
Tipus de terra Parquet
Ascensor Si
Aire condicionat Si
Piscina comunitària Si
Garatge Si
Qualificació Energètica (E) MOSTRA
Llum Si
Gas Si
Aigua Si
Vídeo Promocional
93 115 14 11
info@urbenia.es

Si vols parlar amb nosaltres, et convidem a visitar-nos en qualsevol de les nostres oficines. També pots contactar-nos per telèfon o correu electrònic. T'esperem per poder començar a oferir-te solucions.

Inscrito en el Registre d'Agents Immobiliaris de Catalunya AICAT 6757    Desenvolupat amb: